SİBER ZEKA BİLGİ YARIŞMASI

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin yaptığı Siber Zeka Bilgi Yarışması 15 Kasım 2021 pazartesi günü başlııyor.

12.11.2021 1358

Öğrencilerimiz, başvuru formunu doldurarak kendi grupları için belirlenen tarihlerde; siber güvenlik konularını kapsayan Siber Zekâ Testi'ne katılabilirler. En çok doğru cevabı, en kısa sürede veren öğrencilerimiz Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Bu sene ikincisi düzenlenen yarışmaya öğrencilerimiz yine siberzeka.cbddo.gov.tr adresinden katılabilirler. Formu eksiksiz doldurup yarışmaya katılan öğrencilerimiz e-Posta adreslerine gelen bağlantıya tıklayarak sorulara ulaşabilirler. Ortaokul öğrencilerimize 40 tane soru sorulmaktadır. Sonuçları, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Geçen seneki ortaokul kademesi soru ve cevapları için https://www.youtube.com/watch?v=XovyddRrJ9A adresini ziyaret edebilirsiniz.