OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET TEKİN'İN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MEHMET TEKİN'İN GÖREVE BAŞLAMA MESAJI

23.08.2023 133

Değerli  Meslektaşlarım, Saygıdeğer Veliler ve  Sevgili Öğrencilerim;

02 Ağustos 2023 tarihinde  Okul Müdürü olarak  görevime başlamış bulunuyorum. Yeni görev; yeni heyecan ve yeni hizmet demektir.Bilimsel gerçekler ışığında teknolojik yenilikleri kullanarak, iyi ahlaklı ve iyi eğitimli nesilleri ülkesine, milletine, ailesine faydalı olarak yetiştirmek için; okulumuzun değerli öğretmenleri ve velilerimizle iş birliği içinde millî, manevî, kültürel değerlerimizden ödün vermeden,  katılımcı bir anlayışıyla gece gündüz demeden çalışarak okulumuza,  hizmet etme yarışında bulunacağız.

 

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

Yarınlarımızı emanet edeceğimiz sevgili  öğrencelerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizin üstlendiğinizi biliyor ve kutsal görevde her zaman yanınızda ve destekçiniz olacağımın bilinmesini isterim.

 

Sevgili Öğrencilerim;

Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize ve çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi en iyi bir şekilde yerine getireceğinize inanıyorum. 

 

Saygıdeğer Veliler;

Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı iyi bir şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracaktır. 

 

Bu duygu düşüncelerle 11 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan yeni  eğitim öğretim yılının sağlıklı, huzurlu ve başarılı geçmesini şimdiden diler, hepinize sevgi  ve saygılarımı sunarım.

 

MEHMET TEKİN
Türk Telekom Ortaokulu  Müdürü